Educació

Suport del ple a l’AMPA pels menús escolars de Torroella

Unanimitat en la moció contra el pas al Consell Comarcal, però amb matisos

Tots els grups del ple de Torroella van votar dijous a favor de la reivindicació de l’AMPA de l’escola Guillem de Montgrí, que vol continuar prestant el servei de menjador dels infants com han fet en els darrers anys sense conflictes. L’associació de famílies, després que el Consell Comarcal els hagi comunicat que no els renovarà la delegació i integrarà el servei en el contracte global de l’ens, defensa la continuïtat del sistema. Entre els avantatges, que va remarcar la regidora d’Ensenyament, Anna Maria Mercader, la “gestió de proximitat”, amb “proveïdors locals, productes de quilòmetre zero” i l’adaptació dels menús al projecte educatiu, aspectes dietètics, hàbits alimentaris o dimensió del monitoratge.

Mercader va explicar que, amb l’alcalde, Josep Maria Rufí, han fet gestions amb responsables del Consell i amb el nou director dels serveis territorials per demanar que reconsiderin la decisió i mantinguin la gestió del menjador a l’AMPA. També va recordar que l’Ajuntament hi ha fet importants inversions per millorar-ne les condicions de la cuina i el menjador. Des del PDeCAT, en canvi, tot i el suport al text, el seu portaveu, Jordi Cordon, instava el consistori a reclamar la delegació a la Generalitat. Però Rufí sosté que és una competència que depèn dels consells i, en tot cas, ahir va cursar dos oficis a Ensenyament i l’ens comarcal per estudiar una solució viable, d’acord amb la unanimitat del plenari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia