Societat

Tres morts i onze ferits en el tiroteig durant un torneig de videojocs als EUA

El sospitós és un jove de 24 anys que s’ha suïcidat

L’incident té lloc en un concorregut centre comercial de Jacksonville, a Florida

Tres persones han mort i onze més han resultat ferides en el tiroteig que s’ha produït durant una competició de videojocs en un centre comercial de Jacksonville, al nord de Florida (Estats Units). Un dels morts és l’autor dels trets, segons ha informat la policia.

El xèrif de la ciutat, Mike Williams, ha explicat que l’incident s’ha produït durant el torneig d’un popular videojoc de futbol americà Madden que s’estava desenvolupant en un restaurant del popular complex comercial Jacksonville Landing, al centre de la ciutat.

La policia ha rebut el primer avís cap a dos quarts de dues del migdia hora local. El xèrif ha indicat que el local no estava ple, però hi havia bastantes persones a l’interior. Els trets han provocat un total de 13 víctimes, onze de les quals amb ferides de bala. Tres persones han mort, entre les quals el sospitós, que s’hauria suïcidat. Es tracta d’un jove de 24 anys, provinent de Baltimore (Maryland), que ha estat identificat com a David Katz.

Williams ha assenyalat que l’autor del tiroteig, que participava en la competició, ha utilitzat “almenys” una pistola. La policia investiga encara el mòbil del crim.

Un dels participants en el torneig ha assegurat al diari Los Angeles Times que l’agressor formava part de la competició i havia estat eliminat. Segons el seu relat, el jove ha “atacat diverses persones” abans de treure’s la vida.

Alguns mitjans han difós un enregistrament de la retransmissió en directe que s’estava fent de l’esdeveniment en la qual s’escolten, de sobte, trets, crits i corredisses.

Encara que en un primer moment la policia buscava un segon atacant, finalment s’ha descartat aquesta possibilitat després de registrar la zona.

El local on s’ha produït l’atac està situat al Jacksonville Landing, un concorregut centre comercial amb una vintena de restaurants i una setantena de comerços. Cada any és visitat per milers de veïns i turistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia