Societat

Èxit del festival benèfic Girona en Moviment

La primera edició recull 10.000 euros per ajudar els malalts de càncer

La primera edició del festival benèfic de dansa Girona en Moviment s’ha tancat amb un gran èxit de públic i amb una recaptació de més de 10.000 euros que es destinaran a ajudar els malalts de càncer de les comarques gironines, segons ha informat la Fundació Oncolliga.

El festival, organitzat per l’Associació Cultural David Rodríguez i la Fundació Oncolliga Girona, es va cloure diumenge amb una gala que va reunir al Teatre Municipal una dotzena de ballarins catalans que dansen en compa nyies de prestigi de tot Europa i que en la majoria dels casos feia anys que no actuaven al país. En un teatre ple de gom a gom (les entrades es van exhaurir tres dies abans de la funció), els ballarins van interpretar peces de diferents estils, des del ballet fins a la dansa contemporània, passant pel burlesque i la dansa persa.

La gala va posar el punt final a quatre dies de festival que han portat la dansa als escenaris i també al carrer. Així, divendres a la Mercè es va celebrar l’espectacle benèfic La piazza i hi ha hagut dos vespres –divendres i dissabte– de tallers i actuacions gratuïtes a la plaça Salvador Espriu. S’hi va poder gaudir d’exhibicions de dansa tradicional, hip-hop, dansa inclusiva, contemporània i dansa lliure, així com tallers de balls en línia, lindy hop i Zumba. La primera edició del festival ha inclòs també una conferència i diversos cursos intensius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia