Societat

Detenen Willy Toledo

La policia executa l’ordre de detenció dictada per un jutjat madrileny per no haver-se presentat a declarar en dues ocasions

Es preveu que demà sigui portat davant el jutge en relació amb la denúncia d’una associació cristiana

L’actor Willy Toledo ha estat arrestat al seu domicili de Madrid per posar-lo a disposició judicial. Ell mateix ha avisat de la seva detenció a través d’un missatge social: “Em detenen. S’ens ha fotut la festa. Anem cap allà. Polòniaaa ”.

La policia espanyola ha executat aquest dimecresl’ordre de detenció dictada contra Toledo pel Jutjat d’Instrucció número 11 de Madrid per no haver-se presentat al jutjat en dues ocasions. L’actor havia estat citat a declarar per la denúncia d’un suposat delicte de vexació dels sentiments religiosos. Es preveu que demà dijous sigui traslladat davant el jutge perquè li prengui declaració.

Toledo va avançar en un missatge a les xarxes socials que no es lliuraria i portaria el seu acte de desobediència “fins a les últimes conseqüències” i “pacíficament”. A més, va anunciar que aquest dimecres a la nit el podrien trobar al Teatro del Barrio de Madrid, on participaria en un acte en suport seu i per la llibertat d’expressió organitzat pel Moviment Antirepressiu de Madrid.

L’actor va ser denunciat per l’Associació Espanyola d’Advocats Cristians per haver publicat el 5 de juliol del 2017 un comentari a les xarxes socials on deia: “Jo em cago en Déu. I em sobra merda per cagar-me en el dogma de la santedat i virginitat de la Verge Maria”. Toledo va escriure aquestes paraules com a reacció a la decisió d’una jutgessa de Sevilla d’obrir judici oral contra tres dones que van passejar una vagina de plàstic de prop de dos metres com si fos un pas de Setmana Santa en una iniciativa anomenada La processó del cony insubmís.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia