Societat

Suport a les persones tancades a Blanes

La Xarxa Solidària amb les Persones Migrants i Refugiades de Blanes organitza avui la primera recol·lecta solidària al passeig de Mar (a l’altura del carrer Ample). La xarxa està formada per entitats que volen ajudar la quinzena de persones migrants i refugiades que estan tancades a l’Esbarjo Parroquial des del 15 de juny. La recol·lecta pretén aplegar menjar, matalassos, cuina, bombones de gas butà, calçat d’home (dels números 40 al 45) i donatius.

La intenció de la xarxa és fer una altra recol·lecta els dies 6, 13 i 20 d’octubre. En la xarxa hi ha, entre altres, l’Agrupació Escolta Pinya de Rosa, Blanes Solidari, Stop Mare Mortum, Sa Pedra Foguera, Sostre i Dignitat, la PAHC i Papeles Sin Contrato. Les persones que ajuden les que fan vida i nit a l’Esbarjo confien que es pugui materialitzar una moció aprovada en el ple del juny. En el text aprovat, l’equip de govern, del PSC, es va comprometre a facilitar l’obtenció d’una carta de residència o un informe de coneixement de residència al poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia