Societat

Tres víctimes mortals per accidents de trànsit durant el cap de setmana

Un motorista mor després de xocar amb un turisme, un home és atropellat per un autobús i una persona perd la vida en bolcar un vehicle d’obres

El cap de setmana ha acabat amb tres víctimes mortals per accidents de trànsit. Segons dades registrades pel Servei Català de Trànsit, una de les persones és un motorista que ha perdut la vida després de col·lidir amb un turisme aquest diumenge matí a la B-20 al Prat de Llobregat.

A més, en els passats tres dies també s’ha registrat dues víctimes mortal en zones urbanes. La primera, es va produir en un accident que va tenir lloc a Farrera (Pallars Sobirà) divendres a la tarda, quan va bolcar un vehicle d’obres. La segona, va ser un home de 85 anys, que va morir després de ser atropellat per un autobús a Barcelona .

Pel que fa a la mobilitat de retorn de la tarda d’aquest diumenge cap a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, les principals retencions de trànsit s’han localitzat a la C-55 amb fins a nou quilòmetres de cues intermitents entre Manresa i Castellgalí i quatre quilòmetres a Castellbell i el Vilar.

D’altra banda, també s’han registrat problemes a l’AP-7, amb sis quilòmetres de retencions a La Roca del Vallès. També s’han produït quatre quilòmetres i mig de cua a la C-17 a Lliçà de Vall per enllaçar amb l’AP-7. A més, a la C-16 a l’alçada de Cercs s’han produït quatre quilòmetres d’aturades i quatre a Berga; a l’A-2, 5 quilòmetres de lentitud a Pallejà i a la C-58, tres quilòmetres de cua a Sant Quirze del Vallès.

Per minimitzar les afectacions viàries de l’operació retorn de diumenge, s’han habilitat mesures especials de regulació i ordenació del trànsit a l’AP-7 a Sant Celoni fins al peatge de La Roca del Vallès, a la C-16 a Cercs i Berga, a la C-17 a Ripoll i a la C-55 a Castellgalí.

Durant tot el cap de setmana diverses vies de les Terres de l’Ebre han patit restriccions a causa d’inundacions provocades per l’episodi de pluges que va començar divendres. En concret, divendres a la tarda es van veure afectades la N-340, la TV-3318, la T-331 i la T-332. L’endemà la T-331 entre Ulldecona i Freginals encara estava tallada, juntament amb la TP-331, a Galera; la TV-3421, entre Mas de Barberans i Roquetes, tot i que l’afectació principal es va donar a la C-12 entre Amposta i Tortosa per esfondraments a la via.

En aquests moments, l’única via que continua afectada és la C-12, on des de la matinada s’ha pogut obrir un carril i habilitar pas alternatiu regulat a través de semàfors, tot i que es recomana que els vehicles es desplacin per la C-42.

Tot i predominar la fluïdesa a les principals carreteres i autopistes catalanes aquest dissabte, algunes incidències van obligar a tallar la C-17 a Montcada i Reixac en direcció Barcelona per un accident, un carril de la C-25 a Santa Coloma de Farners en sentit Vic per un vehicle avariat, ambdós sentits a l’ AP-7 a Sant Celoni en sentit nord per un turisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia