Societat

Més del 40% dels vehicles previstos a l’operació retorn de Tot Sants ja han tornat a l’àrea metropolitana

A partir de primera hora de la tarda es registra trànsit intens a les vies principals de tornada de Barcelona

Un total de 116.031 vehicles, un 42% dels 275.000 previstos en el marc de l’operació retorn de Tots Sants, han tornat a l’àrea metropolitana de Barcelona a les cinc de la tarda, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

La tornada ha sigut tranquil·la al llarg del matí i les congestions han anat augmentant a mesura que ha avançat la tarda. A hores d’ara, es registra trànsit intens a les vies principals de tornada de Barcelona.

L’AP-7 té diversos punts de retencions: cinc quilòmetres la Jonquera en direcció a França i a Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès) cap a Barcelona. El SCT està donant pas alternatiu a l’N-260 a Ribes de Freser per un accident.

També en direcció a la capital s’han registrat cues a a la B-20 a Sant Boi de Llobregat, a la C-14 a Ponts, a la C-16 a Berga i Cercs, a la C-55 a Manresa, i a l’A-2 a Cervera, a Collbató i a Pallejà. També s’ha intensificat el trànsit a la N-340 a l’alçada del Vendrell o Vallirana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia