Ciència

Salut

Els refrescos amb sucre augmenten el risc de diabetis

El consum regular de begudes refrescants que contenen sucres afegits està relacionat amb un increment notable del risc de tenir diabetis tipus 2, segons un estudi de l'Escola de Salut Pública de Harvard (EUA) publicat aquesta setmana a la revista Diabetes Care. El conjunt d'estudis revisats, amb més de 300.000 participants, mostra que el consum d'entre una i dues begudes amb sucre al dia incrementa el risc de diabetis un 26%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt