Societat

Un vianant mor atropellat a la C-31 a Sant Adrià de Besòs

L’accident ha passat cap a tres quarts de tres de la tarda, per causes que encara s’investiguen

És la segona víctima mortal aquest divendres a les carreteres catalanes

Un vianant ha mort aquest divendres atropellat per un turisme a la C-31, a l’altura de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’accident ha passat cap un quart de tres de la tarda al quilòmetre 209,3 de la via. Per motius que encara s’investiguen, un turisme ha atropellat mortalment una persona, quan circulava per la C-31 en direcció a Mataró (Maresme).

El sinistre ha provocat el tall de dos carrils de la C-31 i més tard se n’ha obert un. La circulació ha quedat restablerta cap a dos quarts de cinc de la tarda. Trànsit ha informat que al punt de l’accident hi ha hagut fins a dos quilòmetres d’aturades en direcció Mataró.

Amb aquesta nova víctima mortal, un total de 166 persones han mort a Catalunya aquest any en accidents de trànsit a la xarxa viària catalana.

Es dona el cas que una conductora ha mort aquest divendres en ser atropellada quan ha baixat del seu vehicle després d’una cadena d’accidents entre diversos vehicles a l’A-2, a l’altura d’Esparreguera (Baix Llobregat), en els que tres persones més han quedat ferides, dues d’elles greus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia