Societat

Figueres aposta per activitats tradicionals per aquestes festes

Figueres aposta per cinc activitats tradicionals de Nadal, que són el popular tió de la plaça de l’Ajuntament; les sardanes del matí de Nadal –basades en una antiga tradició que s’ha recuperat amb motiu de la capitalitat de la sardana–; l’Home dels Nassos, que passejarà el matí del 31 de desembre per la ciutat; el concurs de fanalets, que estrena format, i la gran cavalcada de Reis. Quant a aquesta darrera celebració, aquest any s’habilitarà una tarima a la plaça Catalunya, es reforçara la il·luminació en trams en què hi ha menys llum i canviarà de format el concurs de fanalets. S’impulsa per cinquena edició la factoria lúdica i d’enginy, que aglutina tot tipus de propostes destinades al públic familiar.

A Roses, per la seva banda, tenen prevista l’encesa de les llums de Nadal demà, dia 5, en un acte que començarà a les sis de la tarda al final de la rambla Gingolers. S’hi farà també una cantada de nadales popular que tindrà la participació de la coral del Centre Escolar Empordà i la cantant Àngels Ortiz. Més de 300 figures i milers de metres de fil lluminós posaran llum al Nadal en múltiples indrets de Roses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia