Societat

Els veïns de l’aeroport de Sabadell se senten “insegurs”

La Coordinadora Veïnal del Vallès reclama que es traslladin els vols privats a altres aeròdroms situats en “àrees menys poblades”, com els d’Igualada o Manresa

L’entitat recorda que l’accident mortal d’una avioneta aquest divendres a Badia del Vallès no és el primer i reclama “solucions”

Els veïns de l’aeroport de Sabadell senten “insegurs” després del darrer accident a tocar de l’aeròdrom i demane que els vols privats es traslladin a “àrees menys poblades”.

La Coordinadora Veïnal del Vallès ha lamentat aquest divendres l’estavellament mortal d’una avioneta a Badia del Vallès i ha alertat de la “inseguretat” que suposa tenir un aeroport “amb una afluència elevada de vols privats en una àrea tan poblada com aquesta”.

És per aquest motiu que reclama que es traslladi l’activitat dels vols d’avionetes privades a altres instal·lacions similars, com els aeròdroms de Manresa o Igualada “que no estan vorejats per població civil”.

En aquest sentit, recorden que el d’aquesta tarda no és el primer sinistre amb víctimes que té lloc a la zona i exigeixen “solucions” al govern.

La coordinadora veïnal està integrada per associacions de Badia del Vallès, Barberà, Sabadell i Sant Quirze.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia