Educació

Mobilització de les AMPA del Pla de l’Estany pels menjadors escolars

Molts centres d’ensenyament van organitzar ahir actes lúdics i reivindicatius en defensa del model actual

Les AMPA de la majoria de centres d’ensenyament d’infantil i primària del Pla de l’Estany van organitzar ahir activitats per reiterar la seva posició a favor de continuar portant la gestió dels menjadors escolars. Els actes, convocats en l’àmbit nacional per la plataforma SOS Menjadors, van consistir generalment en dinars a l’aire lliure, junt amb tallers.

La Generalitat ja va anunciar que el polèmic decret pel qual els menjadors els gestionarien directament els consells comarcals quedava aparcat fins d’aquí a dos cursos, en espera d’elaborar una normativa més consensuada, i, en el cas del Pla de l’Estany, les AMPA i l’ens comarcal ja van acordar que al curs vinent el model no es tocaria. Les mobilitzacions, però, continuen per assegurar-se que la llei que prepara la Generalitat no posi en perill el model vigent, segons explicava ahir la presidenta de l’AMPA d’El Frigolet, de Porqueres. “Nosaltres ens cuidem de triar els proveïdors, procurem que siguin ingredients de proximitat i de qualitat, i paguem la cuinera i els monitors; considerem que l’estona del menjador és part del projecte educatiu, és una filosofia en la qual creiem i no volem que la modifiquin”, va manifestar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia