Societat

Sis detinguts per l’incendi al bloc de pisos de Badalona

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir sis persones acusades de manipular el quadre elèctric de l’habitatge on va començar l’incendi que dissabte passat, 5 de gener, va causar tres morts i 29 ferits al barri de Sant Roc de Badalona. Segons va informar la policia, les sis persones, quatre homes i dues dones que vivien de forma irregular al pis, estan acusats dels delictes d’homicidi per imprudència greu, lesions per imprudència greu, danys imprudents, defraudacions de fluid elèctric i un delicte d’ocupació d’immobles.

La investigació dels Mossos d’Esquadra va determinar que la causa de l’incendi va ser una sobrecàrrega en la instal·lació elèctrica de la primera planta de l’edifici, on robaven la llum i els llogaters ocupaven el pis de forma irregular. Tot fa pensar que el foc es va originar al quadre elèctric del primer segona de l’immoble com a conseqüència d’un excés de consum. Del quadre havien estat manipulats els elements de protecció i control de potència, la qual cosa va provocar un sobreescalfament de la xarxa, segons informen les agències. L’incendi va afectar vuit de les deu plantes de l’immoble i les dues façanes i els veïns van haver de ser desallotjats. A més de les tres persones traspassades, el sinistre va causar una trentena de ferits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia