Societat

Comencen a obrir un túnel paral·lel per arribar al nen caigut en un pou a Màlaga

Un centenar d’efectius treballa en l’operatiu

La família va alertar diumenge al migdia de l’accident

Els equips de rescat han començat a obrir un túnel lateral d’uns 80 metres per arribar al nen de dos anys que va caure diumenge dins d’un pou a Totalán, a Màlaga, segons van alertar els familiars. Volen aprofitar la pendent de la muntanya per intentar arribar a on se suposa que es troba el petit, segons ha informat la subdelegada del govern a Màlaga, María Gámez. Els treballs han començat a les set d’aquest matí, després que els equips de rescat portessin succionant la terra sota la que podria trobar-se el petit. Segons Gámez, hi ha tres condicionants en l’operatiu: la seguretat del petit, intentar utilitzar el menor temps possible i les característiques del terreny que dificulta els treballs.

Un centenar d’efectius treballa des del diumenge per localitzar al petit després que el pare aviséssobre les dues del migdia als serveis d’emergència i afirmés que el petit havia caigut per un estret pou, en una finca de la zona a on passaven el dia amb familiars i amics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia