Societat

A la Garrotxa, volen conèixer la realitat LGTB

És un pas més en les polítiques de promoció dels drets civils a Olot

El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, amb l’acompanyament de la Universitat de Girona, començarà el mes de febrer la diagnosi sobres les realitats de les persones LGTB de la comarca. El consorci ha demanat la màxima implicació dels ciutadans per poder crear un grup de treball d’una vintena de persones, plural d’edats, orígens, identitats i trajectòries vitals que vulguin implicar-s’hi i puguin comprometre’s a participar a les deu sessions que es faran al llarg d’aquest any.

Drets civils

En el marc d’una aposta clara del ple pels drets civils, l’any 2016, l’Ajuntament va activar el primer itinerari en aquest àmbit: Identitats imPossibles, una proposta per reflexionar sobre la diversitat sexual i de gènere que aglutinava més de 20 activitats. Com a resultat d’aquest l’itinerari, el febrer del 2017, l’Ajuntament d’Olot es va afegir a la Xarxa de Municipis LGBTI de Catalunya i es va engegar el Servei d’Atenció Integral a la Diversitat Afectiva (SAI). Aquest servei, el SAI, per ara ha realitzat 66 atencions (29 el 2017 i 37 el 2018), desglossades en cinc atencions per informar del servei, 19 consultes, tres assessoraments, quatre gestions de tràmits, nou incidències, un acompanyament terapèutic, dotze accions de difusió i sensibilització, dotze formacions i una denúncia. Ara, fa un pas més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia