Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Dimarts serè

El cel estarà enteranyinat a estones per franges de núvols alts i a la tarda pot aparèixer algun núvol baix a punts del litoral central

La temperatura serà similar o lleugerament més baixa

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dimarts predominarà el sol i les temperatures es mantindran similars o lleugerament més baixes, sobretot de matinada, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

L’ambient es mantindrà serè o poc ennuvolat per franges de núvols alts, que poden enteranyinar el cel a estones. Avançada la tarda podran aparèixer núvols baixos a punts del nord del sector central del litoral i del sud de la Costa Brava. A banda, al vessant nord del Pirineu el cel estarà entre mig i molt ennuvolat amb tendència a minvar la nuvolositat amb el pas de les hores.

No s’esperen precipitacions.

La temperatura serà similar a la d’aquest dilluns, entre lleugerament i moderadament més baixa.

A l’Empordà bufarà la tramuntana moderada, amb cops forts i localment molt forts al nord del sector. També hi pot haver algun cop fort de mestral a les Terres de l’Ebre. A la resta del país, el vent serà fluix i de direcció variable.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia