Societat

Els comerços poden tenir una visió global de les vendes al mòbil

My Business, el nou producte de BBVA, mostra el total de vendes, entre altres dades

L’entitat és la primera a l’Estat que inclou una experiència digital per a comerços autònoms

BBVA fa un pas més en la transformació digital dirigida als clients empresarials i incorpora una nova experiència en la gestió dels petits comerços. L’aplicació de l’entitat financera acaba d’estrenar la seva eina My Business que és capaç de mostrar d’una manera clara i immediata el total de vendes generades en una o més botigues, i fins i tot filtrar-les per data o veure l’evolució d’aquestes respecte a períodes anteriors.

BBVA és la primera entitat a l’Estat que inclou en la seva aplicació bancària de particulars una experiència digital que permet als comerços autònoms tenir un control integral de les seves vendes. Aquesta nova funcionalitat ofereix una visió global del negoci, ja que el comerç pot afegir manualment altres tipus de cobrament, com les vendes en efectiu o mitjançant altres passarel·les de pagament. My Business està disponible per a tots els clients que disposen d’un TPV de BBVA, tant físic com virtual.

Gràcies a les noves tecnologies, el comerç pot prendre decisions informades a la vista de les dades reportades per aquesta nova eina. Les vendes i devolucions registrades en el TPV es mostren per dies, mesos i anys, i a més gràcies a la comparativa amb el període anterior, permet conèixer la seva evolució. A més, i gràcies als filtres que té, es poden acotar per dates concretes o buscar determinades vendes, fet que facilita la gestió diària del comerç.

D’aquesta manera, el TPV de BBVA deixa de ser només un canal de cobrament i agafa una nova dimensió, la de centralitzar totes les dades de vendes del negoci, que es posen a disposició de l’empresari per millorar la gestió de la seva empresa des del mòbil sense necessitat de tenir eines addicionals.

Per ara, aquesta funcionalitat només està disponible per als titulars independents d’un TPV BBVA, però en les pròximes setmanes també s’incorporaran les persones jurídiques, amb un límit de deu comerços, a través de l’app BBVA per a empreses, Net Cash.

Solucions digitals per a empreses

La nova eina My Business també inclou algunes solucions de negoci útils per a empreses. Per exemple, aquelles empreses que tinguin un límit d’“Anticipo TPV” disponible podran disposar-ne fàcilment a través d’aquesta nova experiència digital.

Reconeixements internacionals

BBVA ha estat reconegut per Forrester, per segon any consecutiu, com a líder mundial entre les nou millors entitats amb aplicacions de banca mòbil per a particulars. La seva estratègia també implica posar aquesta transformació al servei de les empreses, amb l’objectiu de posar les seves solucions a les seves mans en el seu treball diari, ajudant els seus clients a prendre les millors decisions amb la màxima informació i crear una experiència multicanal diferencial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES