Societat

Una nena de 12 anys de Sils denuncia que tres homes l’han intentat segrestar

Afirma que la volien fer entrar a una furgoneta negra i descriu els assaltants com a homes d’aspecte indi

Mossos i policia busquen possibles testimonis

Una nena de 12 anys va denunciar ahir que tres homes la van intentar segrestar i van provar de ficar-la dins d’una furgoneta de color negre mentre ella anava cap a l’escola havent dinat.

Segons les dades que ha aportat la menor, eren pels volts de dos quarts de tres de la tarda quan ella caminava pel centre del poble en direcció a l’escola i se li va aturar al costat una furgoneta de color negre ocupada per tres homes d’aspecte indi. La nena va explicar que un dels homes va baixar de la furgoneta i es va dirigir cap a ella dient-li que s’acostés. Ella es va fer la desentesa i, sempre segons la versió de la nena, l’home la va agafar pel braç intentant fer-la pujar dins de la furgoneta. Però ella es va resistir tant com va poder i va aconseguir fugir corrent. La nena va fer una descripció molt precisa de l’home que diu que la va agafar: aparentava uns 40 anys, d’1,85 m d’alçada, amb el cabell curt i negre, barba de pera, celles espesses i el nas llarg i gros, i parlava en castellà però amb un accent que semblava estranger.

El conductor de la furgoneta el va descriure com un home que també li va semblar indi, d’entre 30 i 40 anys, de pell morena, prim i calb de la part de dalt del cap. També va donar molts detalls de la furgoneta: de color negre, semblava nova, amb porta corredissa al costat, tres seients a la part del volant i la part del darrere buida, sense seients, i sense finestres.

Quan la nena va arribar a l’escola Verdaguer, a uns 200 metres, va explicar que l’havien intentat segrestar i els responsables del centre van decidir difondre un comunicat per alertar els pares de la denúncia de la noia perquè prenguin consciència i procurin que els seus fills vagin acompanyats per anar a l’escola.

I després que la nena, acompanyada de la mare, presentés una denúncia dels fets, els Mossos de Santa Coloma de Farners i la policia local de Sils van començar una investigació adreçada en primer lloc a intentar trobar testimonis dels fets relatats per la nena o que haguessin vist la furgoneta negra circulant pel poble. Anit no s’havien trobat testimonis ni imatges i no es descarta cap hipòtesi.

LA XIFRA

3
homes
assegura la nena que anaven a la furgoneta on la volien fer entrar per la força.

LA DATA

19.02.2019
Pels volts de dos quarts
de tres és l’hora que la nena afirma que la van intentar segrestar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia