Societat

Una enllaçada massiva tenyeix de color groc el centre de Girona

“Quan passes per davant de llaços grocs penjats al carrer és important que et facin pensar, que no et deixin indiferent.” És una de les reflexions que compartien ahir els participants d’una enllaçada que va acolorir de groc molts dels carrers i de les places de la ciutat de Girona. L’acció, convocada per l’ANC, va començar a les nou del matí a la plaça Catalunya. Una integrant de l’entitat va repartir el material i els rotlles amb les tires al mig miler de persones que es van sumar a la iniciativa. Mentre els hi lliurava, els va aconsellar alguns dels llocs que calia engalanar: “Hem de deixar tots els ponts plens de groc!” Un dels assistents va proposar, en sentir-ho, que haurien de parlar amb l’alcaldessa “per pintar amb un groc permanent l’estructura vermella del pont de les Peixateries Velles”.

El color en solidaritat amb els presos polítics catalans i els exiliats es va multiplicar a les baranes que donen a l’Onyar, als bancs, als arbres, a les papereres, als fanals, a les persianes d’establiments, a les senyalitzacions, als portals d’edificis i a les parades de bus. Es va fer, a més, que el groc predominés davant els jutjats per deixar palesa la injustícia que pateixen els encausats per l’1-O.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia