Societat

La Fundació La Caixa destina 1,3 milions a projectes socials

El 2018 va impulsar 377 iniciatives d’entitats gironines que treballen per millorar la situació de les persones

CaixaBank i la Fundació Bancària La Caixa han destinat durant el 2018 fins a 1,3 milions d’euros a projectes socials locals de les comarques gironines, segons expliquen en un comunicat. En total, han impulsat 377 projectes, entre els quals n’hi ha que han estat impulsats per associacions com ara Càritas Girona, la Fundació Drissa, la Fundació Ramon Noguera, l’hospital de Palamós o la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines, entre moltes altres. La presentació de les principals línies d’actuació de la seva acció social es va fer dimecres a l’oficina Store La Creu, de Girona, en un acte que va ser presidit pel director de l’àrea de negoci de CaixaBank, Josep Maria González, i en el qual van participar la directora gerent del grup Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich, i dos beneficiaris de l’entitat, Antoni Boada i Rafel Ginés.

Diferents àmbits

Dins la lluita contra la pobresa i l’exclusió, l’any passat va ajudar més de cent entitats i a Girona es va concretar en accions de suport a Càritas Girona per al centre de distribució d’aliments o programes de beques de menjador a la Bisbal, Bàscara, Caldes de Malavella i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa per donar suport al menjador social de Sant Miquel. En l’àmbit de la integració social i laboral, destaquen col·laboracions amb entitats com ara el Centre Tramuntana –que va adquirir un vehicle per transportar usuaris– o la Fundació Ramon Noguera, la Fundació Drissa, l’Associació Pots, la Fundació Privada Aspronis o la Fundació Tutelar del Ripollès. També va fer actuacions en altres àmbits, com ara amb la Fundació Hospital de Palamós per comprar 30 llits hidràulics, o la col·laboració amb l’Idibgi per al projecte Imagenoma de l’envelliment humà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona