Societat

Projectaran imatges a la Vila Vella de Tossa

El ‘Font de llum’ unirà art i cultura a les muralles, tres caps de setmana

L’Associació Professional d’Empresaris d’Hostaleria de Tossa de Mar i l’Ajuntament tenen enllestit un nou atractiu turístic, que s’estrenarà els mesos d’abril i maig. Durant tres caps de setmana, les muralles de la Vila Vella es convertiran en una pantalla per projectar-hi un espectacle “visual, lumínic i de so”, indica el president de l’associació, Francesc Zucchitello. Serà la primera edició de l’espectacle Font de llum.

El president de l’associació destaca que han volgut ser “innovadors i creatius” abans de la temporada alta estiuenca. Assenyala que amb aquesta iniciativa pretenen atreure visitants mitjançant les noves tecnologies i amb “una explicació visual i artística diferent” d’altres cites històriques del poble com el concurs de pintura ràpida.

A partir del 19 d’abril

L’espectacle començarà el cap de setmana del divendres 19, el dissabte 20 i el diumenge 21 d’abril (Setmana Santa). Hi haurà mapping a les muralles –amb concurs– i imatges de la història i les tradicions de la vila. Per exemple, s’hi podran veure vídeos dels orígens de Tossa i la seva condició de vila marinera, indica la regidora de Turisme, M. Àngels Pujals (Tossa Unida).

Els altres quatre dies d’espectacle seran el divendres 3 i el dissabte 4 de maig (coincidirà amb les activitats del Tossa, flor de mar –concurs d’aparadors i visites guiades–), i el divendres 17 i el dissabte 18 (hi ha, també, la Fira dels Indians). “Serà una manera d’utilitzar la innovació i la tecnologia per promoure el turisme.”

Els set dies hi haurà dues projeccions, separades per una hora. A l’abril, seran a les nou i a les deu de la nit, i al maig, a dos quarts de deu i a dos quarts d’onze. Els idiomes utilitzats seran el català, el castellà, el francès i l’anglès. El Font de llum serà presentat divendres a la fira B-Travel de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia