Salut

HM Hospitales crearà més centres per complementar el renovat Delfos

La renovació de l’antiga clínica Delfos, ara reconvertida en l’hospital HM Delfos, és el començament d’una sèrie de moviments que el grup HM Hospitales vol dur a Catalunya per “canviar la sanitat privada”. Ho va assegurar ahir el president de l’entitat, Juan Abarca, en la presentació de les noves instal·lacions. El grup, que va aterrar a Catalunya l’any passat, té previst la construcció i la compra de més centres en el futur: “És la tendència natural i ho farem segur.” La seva aposta estratègica és complementar el vessant assistencial amb recerca i docència, d’aquí que prevegi convertir el Delfos en un hospital universitari en el futur.

HM Hospitales ha invertit 40 milions en la compra i 30 en la renovació de les instal·lacions i el personal, entre el qual destaca el fitxatge d’especialistes de prestigi de la sanitat pública com l’oncòleg Joan Albanell, el cardiòleg Ángel Cequier i el neurocirurgià Gerardo Conesa per dirigir els respectius departaments. El centre disposarà ara de tecnologia de diagnosi d’imatge capdavantera i onze sales d’operacions noves, una dels quals té un TAC intraoperatori i s’orientarà cap a la neurocirurgia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia