Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Matí assolellat

De matinada creuarà un front que pot deixar precipitacions i a la tarda s’esperen nuvolades a l’interior

La temperatura baixarà lleugerament

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dimecres la situació serà més estable, si bé poden caure algunes precipitacions a primera hora i de nou a la tarda en alguns punts, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

De matinada creuarà un nou front que deixarà el cel ennuvolat i algunes precipitacions irregulars que poden caure a qualsevol punt.

Al matí predominarà el sol i les precipitacions quedaran restringides al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental.

A partir de migdia tornaran a créixer nuvolades a l’interior del país i s’esperen alguns ruixats a punts del Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector occidental, i no se’n descarten a altres punts del terç oest.

La cota de neu pujarà dels 1.200 de matinada als 1.600 metres al migdia i a la nit arribarà als 1.800 metres.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i oscil·larà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu, entre 5 i 10 ºC a la depressió Central i al Prelitoral i entre 9 i 13 ºC al litoral. La màxima serà semblant o descendirà lleument, si bé pot pujar de manera lleu al litoral i prelitoral nord; rondarà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC a Ponent i al litoral i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia