Societat

Les atraccions a preu “2x1” inicien les Fires de Figueres

El parc d’atraccions del recinte firal es torna a omplir amb la tradicional “jornada social”

Demà, el pregó a càrrec de la Unió Esportiva Figueres arrencarà onze dies de programació festiva

La “jornada social” del parc d’atraccions va donar ahir el tret de sortida a onze dies de programació festiva de les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres. Ahir, a partir de les cinc de la tarda, com ja és habitual, la primera tarda de funcionament de les atraccions oferia un “2x1” i el recinte firal es va omplir de nens i famílies per gaudir de l’oportunitat. Aquesta tarda especial organitzada per l’Associació de Firaires en col·laboració amb l’Ajuntament substitueix des de fa uns anys l’antiga fórmula de “totes les atraccions a un euro”.

Joan Bagó, president de l’Associació de Firaires, explica que posar una tarda amb totes les atraccions a un euro acabava perjudicant els professionals per l’allau d’afluència que suposava i perquè els mateixos usuaris no entenien que d’un dia per l’altre el preu de les atraccions es multipliqués per tres. “Una tarda 2x1 és més sostenible per als professionals i manté l’aspecte social d’oferir una tarda amb preus avantatjosos”, explica el president dels firaires.

El parc d’atraccions de Figueres es mantindrà obert sense interrupcions fins al 5 de maig, incloent dos caps de setmana, al ritme dels onze dies de programació d’aquesta edició de les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres.

Els actes s’inicien avui, tot i que la inauguració “formal” serà demà (18 h, a la plaça de l’Ajuntament), amb el pregó de Fires a càrrec de la Unió Esportiva Figueres, que aquest any celebra el centenari de la seva fundació.

L’escenari de l’Embarra’t també es posarà en marxa demà (23 h, al recinte firal), amb les actuacions, entre altres, de Sau30 i Las Hijas de la Cumbia.

LA DATA

27/04/19
La Unió Esportiva Figueres
s’encarregarà del pregó de Fires, a les 18 h a la plaça de l’Ajuntament.

Avui, Festa de l’Arbre amb l’alumnat

La Festa de l’Arbre és un dels actes destacats de les Fires i Festes de la Santa Creu perquè dona protagonisme als més joves: els alumnes de tots els centres educatius de la ciutat col·laboren en una plantada d’arbres amb el doble objectiu de fer créixer els espais verds de Figueres i sensibilitzar els més joves respecte del medi ambient. El parc Bosc de Figueres ha estat un dels escenaris habituals d’aquests actes. Avui la plantada tindrà lloc a la pineda de la pujada del castell de Sant Ferran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia