Educació

Donen un excel·lent als recursos educatius

El programa es va presentar a l'institut Vicens Vives, que celebra els 175 anys

El curs passat els recursos educatius que ofereix l'Ajuntament de Girona van tenir 25.424 usuaris, 3.000 usuaris més respecte a l'any anterior (22.166). Una altra dada destacable de l'últim curs és que el 99,97% dels alumnes matriculats a Girona van participar en algun recurs educatiu i que tots els centres de la ciutat en van fer algun. A més d'aconseguir més participants, els recursos van tenir una més bona valoració per part del professorat, i es va passar del 8,62 del curs 2014/2015 al 9,03 del curs 2015/2016. “Els recursos educatius creixen també cada any en qualitat perquè cada cop es cuiden més. I la valoració que en fan els professors és d'un excel·lent”, va destacar ahir la tinenta d'alcalde de l'àrea d'Educació, Isabel Muradàs, en l'acte de presentació del programa de recursos educatius per al curs 2016/2017 que es va fer a l'institut Vicens Vives amb motiu del seu 175è aniversari.

A l'acte també van assistir-hi el director dels serveis territorials d'Ensenyament, Josep Polanco, i l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. L'alcaldessa va aprofitar la trobada per reconèixer la tasca desenvolupada per Lluïsa Bonal, que està a punt de jubilar-se com a tècnica en l'àrea d'Educació de l'Ajuntament de Girona. Per la seva banda, Polanco va indicar que els recursos educatius afegeixen valor a la tasca que duen a terme els docents, i Madrenas va destacar que el programa és un dels màxims exponents del projecte col·lectiu Girona, ciutat educadora.

Entre els nous recursos que es proposen per al curs que ve (un 7% més que en el curs anterior) destaquen iniciatives com ara Vivim la música a les escoles bressol amb el projecte Montsalvatge, que té com a objectiu adaptar i interpretar el repertori que es treballa en el projecte Montsalvatge de l'escola de Santa Eugènia i l'Escola Municipal de Música a les escoles bressol de la ciutat, fet que convertirà Girona en un municipi pioner en l'ensenyament de la música als infants de zero a tres anys. També són novetats els itineraris temàtics de salut, dedicats a la salut bucodental, alimentació i activitat física, educació sexoafectiva, educació digital i benestar emocional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia