Educació

Despreniments al balcó de l'escola Santa Eugènia

Uns lleus despreniments durant les darreres setmanes a la balconada de la façana principal de l'escola Santa Eugènia de Girona han obligat a iniciar-hi uns treballs de reparació. Les obres, que duraran aproximadament un mes, han obligat a instal·lar una bastida que afecta parcialment l'accés a l'edifici, tot i que garanteix el pas segur de les persones pel pòrtic d'entrada. Els treballs que s'estan duent a terme tenen diverses fases. D'entrada, inclouen una fase de sorrejat i posteriorment, en fases successives, de repicats de l'estructura del balcó.

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació i Esports de l'Ajuntament, Isabel Muradàs, va dir ahir que “les obres s'han planificat de manera consensuada i coordinada amb la direcció del centre per afectar mínimament el desenvolupament de les activitats escolars, però per actuar també amb la urgència que la situació requeria”. Per la seva banda, el tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, va destacar que “la prioritat és la seguretat dels escolars i del personal i el professorat del centre”, i va explicar que algunes de les actuacions més molestes, com per exemple el sorrejat, s'han programat en dies no lectius per reduir al màxim les afectacions. Les obres s'han adjudicat per un import de 33.172,88 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia