Educació

Municipal

Ampliaran l'escola de Sant Gregori amb un edifici annex de quatre aules

Ensenyament invertirà 600.000 euros en les obres, que començaran en els pròxims mesos

Al llarg del curs que ve ja s'obriran les dues primeres aules

L'escola pública Agustí Gifre de Sant Gregori disposarà d'un nou edifici de dues plantes –amb un total de quatre aules– integrat dins del conjunt escolar per fer front al creixement previst de cara als cursos vinents i millorar la distribució dels alumnes.

Segons va informar ahir l'Ajuntament de Sant Gregori, el Departament d'Ensenyament invertirà 600.000 euros en les obres d'ampliació de l'escola, que començaran en els pròxims mesos i es desenvoluparan en dues fases. En la primera, més llarga, prevista per al curs 2017/18, es dotarà el centre de dues noves aules, i en la segona, prevista en principi per al curs 2018/19, es completarà l'actuació amb dues aules més. El nou edifici tindrà un ascensor que servirà també per a l'Espai Jove Cal Bolet.

Per a la Vall de Llémena

“És una gran notícia per a Sant Gregori però també per al conjunt de municipis que formen la Vall de Llémena, ja que l'escola Agustí Gifre és el centre de referència per a tots”, ha destacat l'alcalde de Sant Gregori, Quim Roca. L'escola, que té 97 anys d'història, té actualment uns 500 alumnes i es consolida amb tres línies en la majoria de cursos.

El ple de l'Ajuntament de Sant Gregori va aprovar per unanimitat l'ampliació en la sessió del 8 de maig. Després de valorar les dues propostes d'ampliació que hi havia sobre la taula, l'opció més ben valorada va ser la de la banda del carrer Montseny, tot seguit de l'Espai Jove Cal Bolet. La proposta descartada és la de la plaça Rafael Masó, on hi ha l'actual accés per als alumnes.

LES XIFRES

600
mil euros
és la inversió prevista pel Departament d'Ensenyament per a l'ampliació de l'escola de Sant Gregori.
500
alumnes
té actualment l'escola Agustí Gifre, que és el centre de referència de la Vall de Llémena.

Nou disseny i més zona de patis

L'Ajuntament de Sant Gregori treballarà amb la direcció del centre, l'AMPA i els alumnes en un nou disseny dels patis de cicle mitjà i superior. Una inversió que assumirà el consistori, com va fer amb els patis de cicle inicial i d'educació infantil, on va destinar 50.000 euros l'estiu passat. Alhora es valorarà l'obertura com a patis per a l'escola de la zona de la plaça Rafael Masó o d'una part de la plaça del Poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia