Educació

municipal

treball

Tàrrega engega un programa d’inserció amb contracte laboral

La regidoria d’Acció Social i Treball de Tàrrega iniciarà un nou programa ocupacional anomenat 30Plus per afavorir la inserció laboral de les persones desocupades d’entre 30 i 45 anys d’edat amb baix nivell formatiu. La capital de l’Urgell desenvoluparà aquesta iniciativa mitjançant el centre de formació La Solana, un servei municipal. Els participants rebran orientació professional, formació i competències necessàries per ocupar un lloc de treball en una empresa del territori. Aquest programa també facilitarà l’experiència professional mitjançant un contracte laboral mínim de sis mesos. Així mateix, les empreses que contractin les persones participants rebran una subvenció econòmica del Servei d’Ocupació de Catalunya.

El regidor d’Acció Social, Joan Palou, ha manifestat que el programa dóna resposta a l’interès per ajudar un col·lectiu laboral amb dificultats d’inserció al mercat. Val a dir que l’Ajuntament de Tàrrega ja desenvolupa amb èxit altres programes de formació i inserció laboral si bé s’adrecen a menors de 30 anys, que amb el nou programa s’eixampla ara fins als 45 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia