Educació

Distinció als becats per la Fundació Joan Riera i Gubau

La Fundació Catalana per a l’Ensenyament de l’Idioma Anglès i l’Educació en Anglès, mitjançant el fons especial Joan Riera Gubau, va lliurar, ahir, els diplomes als joves becats aquest any. L’acte, a l’auditori de Santa Coloma, va incloure la participació d’estudiants universitaris que han viatjat als Estats Units gràcies a la fundació, com ara Bernat Martí, que ha cursat biologia marina a la Universitat d’Oregon, i David Gutiérrez, que va fer un màster en mitjans audiovisuals a Nova York. També hi van ser el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president de la fundació i el director territorial d’Ensenyament, Martí Fonalleras.

La Fundació Riera ha becat, aquest any, 74 joves que han pogut fer estades al Regne Unit, Irlanda i els Estats Units per aprendre anglès i estudiar. A més, ha permès que dues persones fessin un grau universitari i dues més, un màster. A més, ha donat ajuts per a 33 cursos intensius a l’estiu. D’aquesta manera, afirma la fundació, es dona resposta a la voluntat de l’industrial colomenc Joan Riera i Gubau, que va donar el seu llegat a la Generalitat perquè els joves de la comarca de la Selva poguessin millorar el seu anglès. En els dotze anys de vida, la fundació ha dedicat 4.660.305 euros en 1.585 beques en les diferents modalitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia