Educació

educació

20.603 aspirants s’examinen avui per fer de mestres

Un total de 20.603 aspirants s’examinen avui en el concurs oposició per a l’ingrés als cossos docents. D’aquests, 20.254 (98,3%) són candidats d’ingrés lliure, que hauran de lliurar la proposta d’organització d’una assignatura al llarg d’un curs, que inclou com explicarien un mínim de sis unitats didàctiques. És el primer cop que les oposicions a professor comencen amb aquest tipus de presentació per demostrar els seus coneixements pràctics i les habilitats competencials que hauran de defensar davant un tribunal el 22 de juny.

Només els qui superin aquesta prova podran accedir al cas pràctic que seguint la línia de la darrera convocatòria puntuarà el 70% la resolució d’una situació real que els exposaran i el 30% pel desenvolupament d’un tema. L’objectiu és minimitzar la part memorística i valorar més la part pràctica, on s’ha de demostrar la capacitat d’aplicar els coneixements de l’especialitat docent en situacions d’ensenyament i d’aprenentatge. Educació va convocar el passat mes de gener 5.005 places de les especialitats dels cossos de mestres, de professors d’ensenyament secundari i de professors tècnics de formació professional. Un total de 182 tribunals arreu de Catalunya seran els encarregats de qualificar les proves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia