La Universitat d'Estiu de Gandia obri la matrícula

Un dels eixos al voltant dels quals giraran els cursos de l'edició d'enguany serà el Brasil

Els interessats a matricular-se per als cursos i tallers de la XXVII Universitat d'Estiu de Gandia, que se celebrarà entre els dies 12 i 23 de juliol, poden fer-ho a partir de hui dijous a través de la pàgina web de la Universitat: www.uv.es/cig/www.fguv.uv.es/cursos.

L'oferta de l'edició d'enguany està integrada per dènou cursos, sis seminaris i sis tallers, a més de les taules redones de les huit de la vesprada i les actuacions de la nit al jardí de la Marquesa. Els cursos versen sobre religió, cinema, educació, psicologia, memòria i tradició, gènere, medicina, reforma laboral o pediatria.

Però d'especial interés resulten els cursos sobre el Brasil. En concret, el cursos Arquitectura de l'efímer: carnavals enfront de falles i Brasil: present i futur d'un gegant. És més, la conferència inaugural serà a càrrec de Clelia Brandao, presidenta del Consell Nacional d'Educació del Brasil, atés que, recentment, el consell de govern de la UV va aprovar la creació de l'Espaço de Cultura Brasileira, adscrit al CIG-UV.

Completen l'oferta els seminaris dedicats a la família, l'atenció de les persones dependents o el patrimoni i els tallers dedicats a Internet, les habilitats socials o la dansa.

Pel que fa a les activitats obertes, les taules redones giraran al voltant de la idea del poder. Les sessions parlaran de la relació del poder amb la premsa, les dones, l'economia, la justícia i la impunitat o la família.

Entre les activitats de la nit cal destacar l'actuació del gandià Carles Dénia, dels catalans Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, la Banda Batukem o el grup Los Gerundinos, encapçalat per Raimundo Amador. La cloenda d'enguany serà un homenatge a Miguel Hernández, ja que enguany es compleix el centenari del seu naixement.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Amposta augmentarà la presència policial per frenar els furts

AMPOSTA
urbanisme

El nou POUM perfila com serà la ciutat d’aquí a mig segle

Tarragona
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona