Educació

Girona repartirà material escolar a 650 infants

El lliurament, coordinat entre el consistori i els centres, es farà avui i demà

L’Ajuntament de Girona repartirà entre avui i demà material escolar a un total de 650 alumnes de la ciutat perquè puguin seguir a distància el tercer trimestre del curs, segons va informar ahir el consistori. La distribució es farà de forma coordinada amb els centres educatius, que són els que han recollit les necessitats dels alumnes.

Concretament, l’Ajuntament repartirà material escolar fungible cedit per la Fundació Girona Est, com ara llapis i gomes d’esborrar, i uns 400 dossiers en paper per a aquells alumnes que, segons el seu centre, podrien tenir una major dificultat per seguir el curs en línia. Els dossiers contenen exercicis de totes les àrees competencials que haurien de treballar els alumnes de primària i han estat elaborats en funció de les necessitats específiques de cada escola. Per ara, el material en format paper es farà arribar a escolars de tretze centres educatius de Girona, però a partir de dilluns que ve hi haurà un segon lliurament destinat a la resta de centres demandants.

D’altra banda, el consistori remarca que també s’està facilitant suport logístic als centres educatius i es treballa amb aquests per millorar la connectivitat d’algunes zones de la ciutat per tal d’aconseguir que totes les famílies disposin d’equipaments informàtics per seguir el curs. A més, s’incentiva que es mantingui el reforç escolar a través d’entitats d’acompanyament a l’escolaritat i de programes de mentoria de plans comunitaris, plans educatius d’entorn i projectes educatius i socials, als quals properament es podria afegir personal voluntari de les escoles bressol per reforçar la iniciativa.

Butlletí electrònic per al sector cultural

L’Ajuntament de Girona també va informar ahir que l’Oficina de Foment de les Arts ha posat en marxa un butlletí electrònic per difondre informació específica al sector cultural mentre duri aquesta situació excepcional. El butlletí neix amb la intenció de difondre notícies i recursos per a empreses, entitats i professionals del sector cultural i creatiu de Girona i del seu entorn, posant èmfasi en informacions sobre com fer front a aquesta crisi. A més, el servei d’assessorament de l’oficina atén les necessitats generals o específiques de projectes culturals tant emergents com professionals, independentment de l’estadi de desenvolupament en què es trobin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Lectures, tallers infantils i activitats diverses arreu de la demarcació

girona
opinió

Calonge i Sant Antoni, municipi pioner en ‘smart city’

Alcalde de Calonge i Sant Antoni

Figueres perfora un pou de 200 metres de profunditat per buscar aigua

figueres