Educació

Cambray, sobre les crítiques pels canvis en el calendari: “No escoltarem mai l’immobilisme”

El conseller lamenta “la crítica per la crítica” i diu que es poden incorporar millores en la proposta

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha tornat a defensar el canvi en el calendari escolar i ha afirmat que si tot el que alguns critiquen són les formes és perquè no hi ha més a criticar. “No escoltarem mai l’immobilisme”, ha dit, al temps que ha insistit que la modificació del calendari era una demanda històrica i que s’ha pres en benefici de l’alumnat. Ha lamentat “la crítica per la crítica” i ha afirmat que ell és conseller “per prendre decisions” Cambray explicarà dilluns la decisió al Consell Escolar, com ha assegurat que ja tenia previst, i ha assegurat que es poden incorporar millores a la seva proposta, com ha defensat que s’ha fet sempre.

Cambray ha fet aquests declaracions coincidint amb la protesta dels sindicats de l’educació, que han entrat a la seu de la Conselleria aquest dijous per expressar el seu rebuig a la mesura i al com s’ha pres.

El conseller ha explicat que hi ha informes previs del Consell Escolar on s’assegura que el període de vacances estival és massa llarg, així com d’altres informes d’experts en educació. Ha defensat que no s’afecta cap dret laboral dels mestres i que es garanteix la conciliació familiar “al 100%”.

Ha afirmat també que, a petició pròpia, explicarà la proposta davant del Consell Escolar el proper dilluns. En aquest sentit, ha assegurat que s’incorporarà qualsevol proposta de millora que pugui sorgir del debat. I és que ha asseverat que està i ha estat sempre a favor del diàleg però ha plantejat la impossibilitat que tothom estigui d’acord amb totes les mesures que es prenen. Cambray ha reiterat, que si hagués estat pels sindicats, les escoles no haguessin obert després del confinament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva