Educació

Els pares i mares de Montserrat es manifesten davant la Conselleria

Continuen fent el recorregut de més de 6 Km per la carretera que uneix les urbanitzacions amb el nucli urbà a falta d'autobús escolar

Ahir dimecres es van concentrar per primera vegada davant les portes d ela conselleria d'educació, les mares i pares de l'escola de Montserrat a fi de fer una xiulada en reivindicació de les condicions a que aspiren per al centre escolar.

Tot i que a les 11 hores ha estat rebuda una representació dels concentrats pel secretari de la Conselleria, Rafael Carbonell i que aquest els ha promés preocupar-se personalment del problema manifestat, els pares i mares han avisat que continuaran acudint diàriament al centre escolar després de recòrrer uns 6 Km per carretera.

També han comunicat a l'esmentat secretari general que cada 15 dies tornaran a manifestar-se davant les portes de la Conselleria fins que l'escola nova comence la seua construcció, hagut compte que porten més de cinc anys suportant els incòmodes barracons que van estar instal·lats per acollir els escolars d'aquesta vila de la Vall dels Alcalans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.