Educació

La UJI reivindica el paper de les dones en la ciència i l'enginyeria

Aquesta activitat la desenvolupa en format de conferències dins la conmemoració del 25è aniversari de la institució

La Universitat Jaume I reivindica el paper de les dones a la ciència i l'enginyeria amb un cicle de conferències que abordarà qüestions com les principals fites assolides per dones en enginyeria, el paper dels organismes públics en la promoció de les dones en la ciència i la tecnologia o les figures femenines del segle XXI més destacades en aquests àmbits.

El cicle s'emmarca en els actes de celebració del 25 aniversari de la Universitat Jaume I i suposa l'inici d'una nova edició de la campanya «Enginyera, per què no?».

Les conferències tindran lloc els dies 5,6 i 7 d'octubre de 2015, a les 19 hores, a la Seu de la Ciutat de la UJI a la Llotja del Cànem.

El cicle s'obrirà el dilluns 5 d'octubre amb la conferència «Dones en enginyeria: fites, èxits i entrebancs» a càrrec de María Villarroya Gaudo, professora de l'àrea d'Arquitectura i Tecnologia de Computadors de la Universitat de Saragossa i directora de l'Asociación de Mujeres Científicas y Técnicas.

El dia 6 d'octubre serà el torn de Ana Puy, directora de la Unitat de Dones i Ciència (UMyC), que parlarà d'«El paper dels organismes públics en la promoció de les dones en la ciència i la tecnologia».

El cicle completarà el 7 d'octubre amb la xarrada «Científiques i enginyeres en el segle XXI» de María Vallet Regí, investigadora del Grup de Biomaterials Intel·ligents de la Facultat de Farmàcia de la Universitat Complutense de Madrid.

El cicle està impulsat per l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la UJI amb la col·laboració de la Fundació Isonomia i la Seu de la Ciutat (Llotja del Cànem) i es podrá seguir en directe a través del servidor de vídeo de la UJI .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia