Educació

Educació convoca les proves d'accés a la universitat els dies 7,8 i 9 de juny

Les proves extraordinàries seran el 5, 6 i 7 de juliol

L'estructura de la prova es mantindrà com fins ara, dividida en dues fases

Les proves d'accés a la universitat (PAU) del curs 2015-2016 per a l'alumnat que estiga en possessió del títol de Batxiller o de Tècnic Superior de Formació Professional, Tècnic Superior d'Arts Plàstiques i Disseny o Tècnic Esportiu Superior, es realitzaran els dies 7, 8 i 9 de juny en convocatòria ordinària, i els dies 5, 6 i 7 de juliol en convocatòria extraordinària.

Així ha sigut acordat per la Comissió Gestora de les Proves d'Accés i Preinscripció en les Universitats Públiques del Sistema Universitari Valencià, de la qual formen part tant la Conselleria d'Educació com les universitats públiques valencianes.

Cal recordar que l'estructura de la prova es mantindrà com fins ara, dividida en dues fases. Una primera és de caràcter general i obligatòria per a tots i una segona part, denominada específica, té caràcter voluntari.

La primera fase consta de cinc exercicis sobre les matèries comunes del segon curs de Batxillerat (Llengua Castellana i Literatura, Valencià, Història d'Espanya o Història de la Filosofia i Llengua Estrangera) i una de les assignatures de modalitat, triada prèviament per l'alumne.

Quant a la segona part, es realitza sobre les matèries de modalitat de 2n de Batxillerat, diferents de les de la fase general que trie l'alumne en el moment de matricular-se en les proves d'accés, encara que no les haja cursat.

Aquesta fase permet a l'estudiant incrementar la seua puntuació fins en quatre punts, per la qual cosa la qualificació màxima per a accedir als diferents graus és de 14 punts, en compte de 10. Per a poder puntuar en la fase específica, l'alumne ha d'obtindre almenys un 5 en la matèria.

Els alumnes que realitzen les proves d'accés a la universitat del curs 2015-16 en les universitats públiques del País Valencià podran conéixer les seues qualificacions a partir de les 14 hores del dia 17 de juny en la convocatòria ordinària, i a partir de les 17 hores del dia 13 de juliol en la convocatòria extraordinària, en ambdós casos a través del portal de l'alumne PASEU amb la clau que se li facilitarà el primer dia de realització de les proves. De la mateixa manera, podrà sol·licitar i obtindre el document oficial que acredite les qualificacions de la prova d'accés a la universitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Urbanisme

La reforma de Balmes s’estén fins a General Mitre

Barcelona
Infraestructures i Serveis

Territori reforça diverses línies d’autobusos interurbans

Barcelona
GIRONA

L’Ajuntament s’adhereix a la Setmana Sense Soroll

GIRONA
Infraestructures i serveis

Territori avalua si és factible la connexió entre Sabadell i Castellar amb ferrocarrils

Sabadell
sant aniol de finestres

Nova ruta de bus fins a les Planes d’Hostoles els dies de mercat

sant aniol de finestres
girona

L’IEC premia les investigadores de la UdG Gemma Bartolí i Judit Pujol

BARCELONA
societat

Envien a judici els investigats d’apunyalar un noi per motius racistes

santa coloma de farners
SOCIETAT

La gelada afecta els cultius de fruita dolça de Ponent

Lleida
Informe d'AI

Amnistia alerta sobre el col·lapse del dret internacional

barcelona