Educació

S'oferiran cent beques de formació i treball pels Jocs

Tarragona Impulsa crea les places de Tarragona 2017 per a alumnes de cicles formatius i n'oferirà cent més d'FP dual

Enguany s'impartiran 58 cursos

El servei municipal d'ocupació i creació d'empreses Tarragona Impulsa oferirà cent beques de formació i ocupació per als Jocs del Mediterrani. El programa, subvencionat per la Diputació, va destinat a alumnes de cicles formatius dels instituts Vidal i Barraquer, Cal·lípolis, Pere Martell i Comte de Rius. El regidor d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, va explicar que la durada del contracte dependrà de cada cicle, però “pot allargar-se després dels Jocs”.

També s'impartiran 58 cursos per a 834 persones. Com a novetat, s'incrementa el nombre de places per a joves, es crea un programa per a dones més grans de 30 anys que volen reincorporar-se al mercat de treball i es recupera la formació continuada per a treballadors que volen millorar la qualificació. Pel que fa a l'ocupació, s'impulsarà la formació dels joves a les empreses a través de l'FP dual, que entre el 2016 i el 2017 oferirà més de cent places. Cal destacar l'oferta de les cases d'oficis, amb quaranta places de manteniment d'habitatges, atenció sociosanitària i agricultura ecològica.

LA XIFRA

151
persones
van ser contractades durant l'any 2015 gràcies als programes d'ocupació de Tarragona Impulsa.

Més de 50 empreses noves el 2015

El tercer àmbit de Tarragona Impulsa és el servei d'emprenedoria. Enguany, el programa Yuzz comptarà amb 27 joves i 20 projectes. Una altra novetat serà la posada en marxa de dos nous projectes amb la col·laboració de Pimec i Secot: el de suport a l'empresa familiar i el de suport als emprenedors i les empreses que volen realitzar processos de traspàs de negocis.

El 2015 el servei va atendre 1.329 usuaris amb formació, assessorament i tallers. En total, es van crear 52 empreses i 35 d'aquestes van seguir un programa de consolidació. En total, Tarragona Impulsa va prestar els seus serveis a 5.900 persones, va impartir 43 cursos de formació i va desenvolupar 28 programes d'ocupació, la qual cosa va suposar la contractació de 151 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona