Societat

Huawei assegura que és un “soci clau” d’Android i que continuarà actualitzant els equips

El govern xinès assegura que dona suport a les seves empreses perquè “defensin els seus drets legítims” i prenguin mesures legals

El gegant tecnològic Huawei ha assegurat que ha fet “contribucions substancials” al desenvolupament del sistema operatiu Android i que oferirà actualitzacions de seguretat i serveis postvenda a tots els seus equips després de conèixer-se que Google deixarà de vendre components i software a l’empresa xinesa.

“Huawei fa fet contribucions substancials al desenvolupament i creixement d’Android. Com un dels seus socis clau globals, hem treballat estretament amb la seva plataforma de codis oberts per desenvolupar un ecosistema que ha beneficiat tant als usuaris com a la indústria”, ha dit l’empresa en un comunicat.

La companyia continua proveint actualitzacions i serveis postvenda a tots els seus equips, tant “als que ja s’han venut com els que estan encara en el magatzem” i ha afegit que seguirà construint un “ecosistema de software segur i sostenible” per a tots els seus usuaris en tot el món.

Per la seva banda, el govern xinès ha dit aquest dilluns que dona suport a les seves companyies perquè “defensin els seus drets legítims”, en resposta a la decisió dels EUA de limitar l’aprovisionament de les empreses xineses i la viabilitat de Huawaei-

Amb tot, en la roda de premsa diària, el portaveu del ministeri d’Afers Exteriors de la Xina, Lu Kang, ha declarat que el país està encara revisant la decisió de Google. “La Xina donarà suport a ls empreses xineses perquè prenguin mesures legals i defensin el seus legítims drets”, ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia