Societat

Garatge Plana present a l’ European Freestyle Pro Tour

La gamma de vehicles Mercedes-Benz Vans està present en la segona edició del Campionat d’Europa de Windsurf Freestyle en el Càmping Les Dunes del pròxim 21 al 26 de maig.

La Costa Brava i el seu entorn privilegiat es converteixen de nou en els perfectes amfitrions perquè el Campionat de Windsurf Freestyle (European Freestyle Pro Tour - EFPT) celebri la segona edició de la prova en la península. La filosofia d’una competició a l’aire lliure encaixa a la perfecció amb la nova gamma de vehicles industrials de Mercedes-Benz, disponibles en el concessionari oficial Garatge Plana. Gràcies a aquest acord de patrocini, els clients de la marca de l’estrella descobriran la disciplina més espectacular del Windsurf del 21 al 26 de maig en el Càmping Les Dunes.

El Freestyle és una disciplina realment estètica, que permet gaudir de les piruetes, rotacions i figures que realitzen els surfistes a pocs metres de la costa. El jurat valora la dificultat i la resolució de cada màniga en un campionat amb gran seguiment a nivell europeu. Si a aquesta bellesa li sumem els millors windsurfistes del panorama internacional l’entreteniment està servit tant a la platja com fora d’ella.

Garatge Plana està present durant tot l’esdeveniment com a vehicle oficial de la prova i els visitants podran conèixer totes les novetats de la gamma en l’exposició realitzada dins del propi Càmping Les Dunes. L’organització té llest un programa d’activitats perquè tota la família al complet pugui gaudir de tallers d’art urbà o animació per part de la mascota del càmping LaLaDu per als més petits. Els adults també tindran el seu moment de desconnexió amb classes de SUP Ioga, Zumba a la platja, masterclass de surfskate o el concert del dissabte 25 de maig amb barbacoa inclosa.

Què és el European Freestyle ProTour.

El European Freestyle ProTour (EFPT) uneix les millors competicions d’estil lliure de windsurf a Europa, comptant amb els millors corredors del món. El EFPT és una gira de 7-8 esdeveniments per any, coronant al campió europeu d’estil lliure i classificant als 12 millors competidors per a la Professional Windsurfers Association; un accés directe al títol de campió mundial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Tarragona estudiarà si cal reforç dels mossos pel dispositiu de la Fira d’Abril

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Lectures, tallers infantils i activitats diverses arreu de la demarcació

girona