Societat

Nissan impulsa el segment de furgonetes derivades de turisme amb la nova NV250

La Nissan NV250 és la nova furgoneta derivada de turisme per a usuaris professionals

Nissan ha presentat avui la darrera incorporació a la seva gamma de vehicles comercials lleugers: la nova furgoneta derivada de turisme NV250. Aquest model ofereix un alt grau de seguretat i fiabilitat gràcies a les tecnologies integrades de la Mobilitat Intel·ligent Nissan i una garantia de cinc anys / 160.000 km que és líder del sector, de manera que permet als usuaris particulars o professionals estar preparats per a l’ús més exigent.

Els clients gaudiran de diverses opcions de motorització i de configuració interior, dues longituds de carrosseria i una completa gamma d’espais de càrrega. La furgoneta estarà disponible en versió furgó, furgó doble cabina i combi de passatgers, la qual cosa garanteix la màxima practicitat i funcionalitat als usuaris.

L’NV250 sortirà a la venda a tot Europa el setembre de 2019. A Espanya, la nova NV250 complementarà l’e-NV200 en un segment de mercat que l’any 2018 va sumar 122.000 unitats i va experimentar un creixement del 5,6 % respecte de l’any precedent.

Altres prestacions addicionals que inclou aquest model:

- Capacitat de càrrega de 800 kg i dues longituds de carrosseria, la qual cosa incrementa la seva capacitat per poder realitzar lliuraments sense interrupcions.

- Compleix la normativa Euro6D-Temp gràcies a la reducció de les emissions de CO2 i a un millor consum de combustible, la qual cosa es tradueix en menors costos totals d’ús.

- Gran versatilitat gràcies a una àmplia gamma d’opcions per als espais de càrrega. Aquestes opcions inclouen revestiments interiors de fusta per a la zona de càrrega, accés per a cadira de rodes per la part posterior i opcions addicionals com poden ser unitats de fred integrades.

- Tecnologies de Mobilitat Intel·ligent Nissan, que inclouen el sistema d’arrencada en pendent, el sistema Extended Grip que incrementa la capacitat de tracció en condicions de baixa adherència o el nou Navegador NissanConnect amb Android Auto disponible opcionalment.

- La garantia Nissan líder en el sector de cinc anys / 160.000 km s’inclou de sèrie.

Paolo D’Ettore, director d’LCV de Nissan Europa, ha comentat: “La nova Nissan NV250 és la furgoneta derivada de turisme perfecta per a petites empreses amb grans ambicions. Els clients poden triar la versió que més s’adapta a les seves necessitats, de manera que l’NV250 permet realitzar lliuraments més àgils i més llibertat per al temps de lleure.”

La versió furgó ofereix dues possibles longituds de carrosseria (L1/L2) i inclou dues configuracions de seients (2 o 3 en cabina), mentre que la versió doble cabina amb una sola longitud (L2) inclou un màxim de 4 places i mampara modular per aconseguir un espai de càrrega més versàtil. La combinació d’aquestes característiques permet a l’NV250 gestionar una gran varietat de situacions, des de lliuraments urbans ràpids fins al transport de materials de grans dimensions per a obres.

La versió Combi de passatgers ofereix una sola longitud de carrosseria L1 i cinc places. El seu gran confort interior i ampli espai per a equipatge converteixen l’NV250 en l’opció ideal per a les escapades en família o per transportar l’equip necessari per practicar esport a l’aire lliure.

L’NV250 s’ha desenvolupat gràcies a l’experiència compartida de l’Aliança i incorpora un fiable i eficient motor dièsel d’1,5 litres amb tres opcions de potència per cobrir totes les necessitats: 80, 95 i 115 CV.

L’NV250 s’unirà a l’oferta de l’e-NV200, la furgoneta pionera de zero emissions de Nissan que ja ha venut més de 20.000 unitats a tot Europa des del seu llançament. Aquest model compta ara amb una bateria de 40 kWh que ofereix una autonomia de fins a 300 km (cicle urbà WLTP).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona