Societat

Nissan impulsa el segment de furgonetes derivades de turisme amb la nova NV250

La Nissan NV250 és la nova furgoneta derivada de turisme per a usuaris professionals

Nissan ha presentat avui la darrera incorporació a la seva gamma de vehicles comercials lleugers: la nova furgoneta derivada de turisme NV250. Aquest model ofereix un alt grau de seguretat i fiabilitat gràcies a les tecnologies integrades de la Mobilitat Intel·ligent Nissan i una garantia de cinc anys / 160.000 km que és líder del sector, de manera que permet als usuaris particulars o professionals estar preparats per a l’ús més exigent.

Els clients gaudiran de diverses opcions de motorització i de configuració interior, dues longituds de carrosseria i una completa gamma d’espais de càrrega. La furgoneta estarà disponible en versió furgó, furgó doble cabina i combi de passatgers, la qual cosa garanteix la màxima practicitat i funcionalitat als usuaris.

L’NV250 sortirà a la venda a tot Europa el setembre de 2019. A Espanya, la nova NV250 complementarà l’e-NV200 en un segment de mercat que l’any 2018 va sumar 122.000 unitats i va experimentar un creixement del 5,6 % respecte de l’any precedent.

Altres prestacions addicionals que inclou aquest model:

- Capacitat de càrrega de 800 kg i dues longituds de carrosseria, la qual cosa incrementa la seva capacitat per poder realitzar lliuraments sense interrupcions.

- Compleix la normativa Euro6D-Temp gràcies a la reducció de les emissions de CO2 i a un millor consum de combustible, la qual cosa es tradueix en menors costos totals d’ús.

- Gran versatilitat gràcies a una àmplia gamma d’opcions per als espais de càrrega. Aquestes opcions inclouen revestiments interiors de fusta per a la zona de càrrega, accés per a cadira de rodes per la part posterior i opcions addicionals com poden ser unitats de fred integrades.

- Tecnologies de Mobilitat Intel·ligent Nissan, que inclouen el sistema d’arrencada en pendent, el sistema Extended Grip que incrementa la capacitat de tracció en condicions de baixa adherència o el nou Navegador NissanConnect amb Android Auto disponible opcionalment.

- La garantia Nissan líder en el sector de cinc anys / 160.000 km s’inclou de sèrie.

Paolo D’Ettore, director d’LCV de Nissan Europa, ha comentat: “La nova Nissan NV250 és la furgoneta derivada de turisme perfecta per a petites empreses amb grans ambicions. Els clients poden triar la versió que més s’adapta a les seves necessitats, de manera que l’NV250 permet realitzar lliuraments més àgils i més llibertat per al temps de lleure.”

La versió furgó ofereix dues possibles longituds de carrosseria (L1/L2) i inclou dues configuracions de seients (2 o 3 en cabina), mentre que la versió doble cabina amb una sola longitud (L2) inclou un màxim de 4 places i mampara modular per aconseguir un espai de càrrega més versàtil. La combinació d’aquestes característiques permet a l’NV250 gestionar una gran varietat de situacions, des de lliuraments urbans ràpids fins al transport de materials de grans dimensions per a obres.

La versió Combi de passatgers ofereix una sola longitud de carrosseria L1 i cinc places. El seu gran confort interior i ampli espai per a equipatge converteixen l’NV250 en l’opció ideal per a les escapades en família o per transportar l’equip necessari per practicar esport a l’aire lliure.

L’NV250 s’ha desenvolupat gràcies a l’experiència compartida de l’Aliança i incorpora un fiable i eficient motor dièsel d’1,5 litres amb tres opcions de potència per cobrir totes les necessitats: 80, 95 i 115 CV.

L’NV250 s’unirà a l’oferta de l’e-NV200, la furgoneta pionera de zero emissions de Nissan que ja ha venut més de 20.000 unitats a tot Europa des del seu llançament. Aquest model compta ara amb una bateria de 40 kWh que ofereix una autonomia de fins a 300 km (cicle urbà WLTP).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia