Societat

El primer i majestuós BMW X7 protagonista a Olot Oliva Motor

Oliva Motor Girona presenta la nova botiga BMW d’Olot acompanyats del primer BMW X7

Més de 130 persones van assistir el passat dimecres, a la inauguració de la renovada botiga concessionari BMW d’Olot, que conserva la mateixa ubicació a la Carretera de les Tries, 92 però amb un aspecte totalment actualitzat amb noves zones dedicades enfocades al client.

El protagonista de la vetllada, el primer BMW X7 ofereix una elegant fusió de presència i personalitat. Destaca la gran amplitud de l’interior que contribueix a una combinació pionera d’exclusivitat, funcionalitat i llibertat que garanteix la comoditat fins a la tercera fila de seients convertint-lo en un vehicle de set places reals amb tot la última tecnologia característica de la marca.

A més, presidint l’entrada al concessionari es podia descobrir el nou BMW Z4, nova generació biplaça amb un elevat dinamisme de conducció i un disseny avançat fidel al estil pur BMW i el seu plaer de conducció.

L’acte va comptar amb parlaments de Cristina Martin, gerent del concessionari, qui va remarcar la bona feina dels treballadors d’Olot des de l’any 1992, de Santi Oliva, CEO del Grup Oliva, de Josep Maria Corominas en l’últim acte com a alcalde olotí i Pep Berga successor en el càrrec després de les passades eleccions municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia