Societat

Queden en llibertat els dos homes detinguts per abusar sexualment d’una noia de 25 anys a Badalona

Després de la declaració de la víctima i d’una roda de reconeixement, no s’ha pogut demostrar que siguin els autors materials dels fets

La investigació continua oberta

Els dos homes detinguts dilluns a Badalona com a presumptes autors d’un abús sexual a una noia de 25 anys en un pis del barri de la Salut durant la revetlla de Sant Joan han quedat en llibertat aquest dimarts amb la condició d’investigats.

El jutjat d’instrucció número 5 de Badalona, el de guàrdia el dia dels fets, els ha deixat marxar després que ni la declaració de la víctima ni una roda de reconeixement hagin servit per identificar-los com a autors dels fets materials denunciats. Fonts judicials han informat que la causa per abús sexual continua oberta i que es determinarà el delicte segons avanci la investigació.

En un comunicat, el TSJC ha informat que els dos homes han passat la nit sota custòdia judicial fins que la jove, que va ser traslladada a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, ha pogut declarar aquest dimarts.

Segons la versió facilitada per l’Ajuntament de Badalona, la dona va pujar al pis amb un dels dos homes a qui ja coneixia i amb qui havia mantingut relacions sexuals esporàdiques amb anterioritat. Un cop a l’immoble, un segon home els esperava que és qui suposadament va abusar de la dona. Sempre segons la versió del consistori, la noia va poder demanar ajuda per una de les finestres de l’habitatge i la Guàrdia Urbana va poder actuar amb rapidesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia