Societat

Els Bombers donen per extingit l’incendi de Montmell

El foc de Pallargues està estabilitzat

El cos d’emergències treballa en dos petits incendis a Rocallaura i Calafell

Afectacions a l’R4 per un foc de matolls

Els Bombers han donat per estabilitzats els dos incendis originats a primera hora de la tarda d’aquest divendres a Montmell (Baix Penedès) i a Pallargues, al terme municipal dels Plans de Sió (Segarra), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El primer ha començat arran de l’accident de trànsit d’un tractor a la TP-2442, que ha provocat l’encesa del vehicle i de part de la massa forestal del voral. El foc ha afectat unes 2,9 hectàrees de pi blanc i matoll regenerat.

El segon s’ha produït a Pallargues cap a les tres de la tarda i ha afectat aproximadament una hectàrea de vegetació agrícola. Hi han treballat una desena de dotacions terrestres i dos mitjans aeris.

Segons les estimacions dels Agents Rurals, les flames han afectat una superfície de 6,2 hectàrees de camps de cereal per recollir. El cos apunta a l’electrocució d’una au rapinyaire en una línia d’alta tensió com a possible orígen del foc.

Intervencions a Rocallaura i Calafell

El cos d’emergències ha actuat aquesta tarda en dos altres incendis de petites dimensions a Rocallaura (Urgell) i Calafell (Baix Penedès).

A Rocallaura ha cremat part d’un bungalow de fusta però els Bombers han evitat que s’estengués a la massa forestal.

Així mateix, dues dotacions han confinat un petit incendi de matolls a tocar de la C-31 a Calafell. El foc ha obligat a tancar temporalment al trànsit la via, que ja s’ha reobert.

Foc a tocar de l’R4

Un incendi ha interromput durant vint minuts la circulació ferroviària de l’R4 entre els municipis de Molins de Rei i Castellbisbal, segons ha informat Rodalies.

El foc, principalment de matolls, s’ha produït prop de la zona de vies i ha obligat a interrompre el trànsit entre les 16.45 i les 17.05 hores. El tall ha afectat també la línia R8.

Tot i que ja s’ha restablert la circulació, les afectacions superen els 45 minuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia