Societat

La bebè robada Inés Madrigal anuncia que ha trobat la seva família biològica

Ha trobat els seus germans gràcies a un banc d’ADN nord-americà que va localitzar un cosí segon

Malgrat l’alegria és una notícia agredolça perquè la seva mare va morir el 2013 als 73 anys

Inés Madrigal, la primera víctima dels bebès robats pels tribunals, ha anunciat que després de 32 anys ha trobat la seva família biològica, gràcies a un banc d’ADN nord-americà que la va posar en contacte amb un cosí segon, que la va informar que els seus germans biològics també l’estaven buscant.

En roda de premsa, Madrigal, que va ser robada pel doctor Eduardo Vela acabada de néixer, ha qualifica com un “triomf” haver trobat la seva “família de veritat” recentment ja que “fa uns dies va acabar la confirmació genètica”, tot i que és una notícia agredolça perquè la seva mare biològica va morir el 2013 als 73 anys.

“Per primer cop tinc el puzzle de la meva vida completa”, ha dit Madrigal, que ja ha traslladat la informació a la Fiscalia de Madrid perquè ho comuniqui a la fiscalia del Tribunal Suprem, que té pendent de resoldre el seu recurs de cassació contra la sentència que va absoldre al principal responsable del seu robatori el 1969 a la clínica San Ramón de Madrid, el doctor Eduardo Vela, perquè els delictes han prescrit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia