Societat

Premien Jaume Roures i la Fundació Gasol

La gala anual del Fòrum Carlemany es va fer ahir amb la presència d’uns 300 empresaris i directius gironins

El Fòrum Carlemany va premiar ahir el productor de cinema i soci fundador de Mediapro, Jaume Roures, com a soci d’honor i la Fundació Gasol, dedicada a reduir l’obesitat infantil amb el guardó Falcó Carlemany. La gala del Fòrum Carlemany, que ha arribat a la tretzena edició, es va fer a l’hotel Camiral (PGA Catalunya Resort), a la qual van assistir unes 300 persones, la majoria empresaris i directius de la demarcació de Girona. La periodista Laura Rosel va presentar l’acte i va dinamitzar una taula rodona en la qual van participar Cristina Ribes, directora de la Fundació Gasol; Joan Roca, patró de la Fundació Gasol, i Jaume Roures.

El Fòrum Carlemany celebra una gala anual que s’ha convertit en una cita imprescindible per als directius de les principals empreses de Girona. L’objectiu d’aquests reconeixements és defensar trajectòries d’entitats o persones que tinguin presents els valors i els principis del fòrum.

El Fòrum Carlemany és una associació empresarial sense ànim de lucre creada l’any 2003 a Girona. Un dels seus principals impulsors és l’empresari gironí Jaume Sanabras, fundador de l’empresa Marlex. Actualment està format per vuitanta-quatre empreses de les comarques gironines i per més de 400 directius i està presidit per Francesc Bosch, gerent de l’empresa Dibosch.

L’excel·lència de la gestió empresarial i la millora continuada de les empreses que formen part del Fòrum Carlemany són els objectius que es volen assolir des de l’associació. A més, es treballa amb l’intercanvi de coneixements i experiències dels membres participants, i és a través de la tècnica del benchmarking que el fòrum ha detectat que aquest intercanvi és més efectiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Els Mossos reforcen l’Horta de Lleida amb agents de paisà

LLEIDA
Consol Aroca
Secretària de Dones pel Futur

“Teníem clar que aquelles torres s’havien de salvar”

SANT ADRIÀ DE BESÒS
Pepi Astor
Va treballar a les Tres Xemeneies

“Miro el petjapapers i em venen tots els records”

BARCELONA

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris