Societat

Moda feta amb productes del mercat, avui a Salt

Al Mercat de Salt es farà avui de dos quarts de dotze del matí a dos quarts de dues del migdia la segona desfilada de moda feta amb productes frescos, una iniciativa que aposta per la conscienciació respecte de la sostenibilitat i els productes de proximitats, l’ADN del Mercat de Salt. Els passadissos del mercat es converteixen en una gran passarel·la de moda on desfilaran els models amb dissenys exclusius elaborats amb productes dels establiments del mercat. La iniciativa s’emmarca en el programa d’actes de la festa major de Salt.

Vestir els models amb producte fresc és tot un art que enguany es consolida amb una col·lecció de vestits realment espectaculars en què ha col·laborat de manera especial la dissenyadora Binta Jadama. Peix, carn, verdures, flors, llegums, llaminadures, productes dietètics, pa i productes de cafeteria són alguns dels elements amb els quals es construeixen els vestits que s’exhibiran avui dissabte.

Tallers per a nens

La jornada de moda amb productes de proximitat es completa amb dos tallers organitzats per a nens i nenes de fins a dotze anys que han pogut confeccionar el seu propi vestit. Els tallers es van fer ahir i el dissabte passat, 13 de juliol. En la jornada d’avui al mercat, els nens participants podran desfilar també amb la seva creació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia