Societat

Uns 40 vehicles surten en marxa lenta per exigir ajuts directes per als afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre

Es desplacen des de Torrefarrera fins a la seu d’Agricultura, a Barcelona, per traslladar al departament les seves reivindicacions

Una vuitantena de pagesos afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre, el Segrià i les Garrigues han sortit passades les nou del matí en marxa lenta amb una quarantena de vehicles des de Torrefarrera (Segrià) per dirigir-se per l’A-2 fins a la seu del departament d’Agricultura, a Barcelona.

Consideren “insuficients” les mesures de suport aprovades per la conselleria i, per això, segueixen exigint l’habilitació d’ajuts directes a fons perdut per als pagesos i ramaders afectats per tal de pal·liar els danys que els va ocasionar el foc en les seves explotacions.

Els participants preveuen arribar a la capital catalana cap al migdia on esperen ser rebuts per la consellera Teresa Jordà per tal de poder-li traslladar les seves reivindicacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia