Societat

SOCIETAT

Un mort i nou ferits en un xoc frontal d’un cotxe i un autobús

Una persona va morir i nou van resultar ferides en un xoc frontal entre un autobús de la companyia Alsa i un turisme la matinada de dimarts a l’AP-7, a Amposta. La persona que va morir era el conductor del turisme, de matrícula francesa, que, per motius que es desconeixen, circulava en contra direcció. Els ferits van ser passatgers de l’autocar –sis de menys greus i tres de lleus–, que van ser traslladats a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa i l’hospital d’Amposta. L’autobús portava 32 persones a bord en el moment de la topada frontal. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 4.25 h i immediatament es va haver de tallar el trànsit a l’autopista. Una restricció en la circulació que es va allargar durant unes sis hores, fins que es va poder retirar les restes de l’accident –que ocupaven els dos carrils– i netejar la calçada. Les tasques de neteja es van allargar més del previst perquè la pluja ho va dificultar.

Amb la víctima d’ahir, ja són 111 les persones que han mort a causa d’un accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia