Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

La setmana arrenca amb pocs canvis

Dilluns dominarà el sol i la temperatura serà similar

Al Pirineu creixeran alguns núvols d’evolució diürna i no es descarta algun ruixat

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

La setmana comença amb sol i pocs canvis en la temperatura, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Dilluns al mati dominarà de l’ambient assolellat amb cel entre poc i mig ennuvolat per núvols alts, més abundant a la meitat oest. De matinada i al final del dia hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral. A banda, a la tarda creixeran núvols d’evolució diürna a punts de muntanya. A partir de mitja tarda augmentarà la nuvolositat arreu i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat oest i cobert a l’extrem sud.

Al final del dia és probable algun ruixat d’intensitat entre feble i moderada a l’extrem sud. Les precipitacions deixaran quantitats entre minses i poc abundants.

La temperatura mínima serà semblant i la màxima experimentarà un lleuger descens a la meitat oest. La mínima es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu, entre 13 i 18 ºC a la depressió Central i al litoral i prelitoral nord, i entre 16 i 21 ºC a la resta, per bé que seran localment més altes al Barcelonès. La màxima arribarà a valors d’entre 26 i 31 ºC al Pirineu i litoral, i entre 28 i 34 ºC a la resta.

El vent bufarà fluix i variable a l’inici i al final del dia. Al centre de la jornada serà fluix de component sud i est amb cops moderats. A la nit bufarà fluix de component est a l’extrem sud.

La visibilitat es preveu entre bona i excel·lent excepte a l’inici i al final del dia, quan serà localment regular al litoral. A partir del vespre quedarà regular a l’extrem sud.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia